Igapäevane naeruteraapia

Friday, September 21, 2007

Seksika keha kasutusjuhend - sooduspakkumine!

Et kõik ausalt ära rääkida, nagu ütleb klassik Agu Sihvka, tuleb alustada sellest, et ma olen endiselt naisterahvas ja hoian end endiselt kursis kõikvõimalike ilumaailma uudisnuppudega.

Näiteks täna hommikul maabus minu kirjakasti TopShopi uudiskiri. No teate küll seda telepoe asjandust. Seda, kes müüb vinnikoristamise vedelikke, elektrilisi põrandaharju, köögiviljaaurutajaid ja pekivõdistamise trenažööre. Nüüd on tiim oma haaret laiendanud ja löönud jalaga lahti meie magamistoa ukse ja aitab meil kõigil lahkesti oma seksikust tõsta.

Nii et lugupeetud fänniklubi, palun lahkesti istet võtta, täna räägime asjast. Räägime seksist.

/Alljärgnevas lugulaulus on kaldkirjas tekst kopipasteedi kujul otse uudiskirjast. /

Lihtsad võtted oma seksikuse tõstmiseks
Kui te ei saa lahti mõttest omada perfektset keha, lubage meil jagada paar nippi, mis aitavad ja tõstavad teie enesekindlust.
Kasuta kosmeetilisi nippe
Tee kõik võimalik, et parandada oma välimust (ja me ei mõtle plastilist operatsiooni). Tõsi, et me räägime kosmeetilistest nippidest, aga väikesed asjad võivad ja võimaldavadki sul oma nahas paremini tunda.


No ausaltöeldes on see nigu sibul silmaauku, eksole. Sest ega keegi ei tahagi muud kui perfektset keha - ja sissejuhatus lubab, et kosmeetilistest operatsioonidest õnnestub mööda hiilida, mis on veel ekstra tore. Segaseks jääb ainult see müstiline koht, et MIDA ma siis oma nahas paremini tundma hakkan? Võnkeid? Vibrrrrrratsiooni?

Järgnevalt soovitused naistele, kes tahavad seksikamad ja enesekindlamad olla.

Naised:
Raseerige oma jalgu, kaenlaaluseid ja bikiinipiirkondi sujuvalt
Tehke maniküüri ja pediküüri
Peske oma keha ja juukseid
Kasutage toitvat kehakreemi
Ärge unustage värsket hingeõhku
Ärge liialdage parfüümiga
Pange just niipalju meiki, et end atraktiivsena tunda (vihje: mida vähem seda parem)
Valige ilusat aluspesu, et võrdsustada kõrget enesekindlust.

Protseduurid tuleb teostada täpselt selles järjekorras, nagu ma aru saan? Et siis kõigepealt, kallis naispere - kuivalt raseerima. Koivad, kaenlaalused ja bikiinid. Näen auditooriumis mõnda, kes tõmbus näost kaameks ja isegi kergelt rohekaks.... Teie olete kuivalt raseerinud, nagu ma aru saan. Aga te ei teinud seda SUJUVALT. Niiviisi elegantselt, efektiga, graatsiliselt - saate aru? Niiviisi peab. Siis on seksikas. Juhin tähelepanu pisiasjale, et bikiinipiirkondi on mitu. Vähemalt kaks per naisterahvas. Nii et olgu kõik teie küljes olevad bikiinipiirkonnad ilusti raseeritud, selge?

Nii, karvad läinud. Edasi tuleb tegeleda küüniste ja kapjadega ehk siis maniküür-pediküür. Paraku ei ole seksikuse kasutusjuhendis kirjas, kas lakiga või ilma. Küünte pikkuse trendid on ka käsitlemata jäetud. Märkan auditooriumis selget segadust. Rahu - siin on vaba valik, peaasi, et te sooritate protseduure õiges järjekorras ja et te vähemalt TEETE midagi maniküür-pediküürset. Isegi laki värv on vaba valik.

Ja nüüd keha ja juukseid pesema. Muidu seksikaks ei saa.

/vahepeal vist kuivatama ei pea? seda ei ole kirjas.../

Siis tuleb see toitva kehakreemi koht. Kuigi kasutusjuhendis ei ole täpsustatud, võime eeldada, et seda tuleb kasutada sihipäraselt - kehale (mitte pähe!) määrides. Mitte seespidiselt.

Pärast kreemitamist on oluline mitte oma värsket hingeõhku unustada, nagu juhendis kirjas. Aga kuidas seda kõige paremini meeles pidada, nii et ära ei ununeks? Kuna seda taas kord täpsustatud ei ole, pakuksin siinkohal isetegevuslikult välja variandi, et see tuleb kuhugi üles kirjutada. Koht ja kirjutusvahend vabal valikul.

Parfüümiga ei tohi liialdada, see ei ole seksikas. Nii et pange aga kõrs käest ja ärge kõike ää tarvitage, eksole. Natukesehaaval, lonksu kaupa, ok?

Sõjamaalingute aeg! Kõigepealt koostage oma atraktiivsuse kohta SWOT-analüüs, sest kuidas muidu te saaksite täpselt teada, kuipalju meiki läheb vaja, et end atraktiivsena tunda. Siinkohal pean vajalikuks tuua välja ka kokkuhoiu momendi - võib-olla meikisite ennast siiani liiga palju ja liiga sageli, nüüd läheb vähem krohvi ja olek on kah kohe kõvasti seksikam! Puhas kasu, ma ütlen!

/enNBee, siiani ei ole toote hinnast mitte sendi eestki juttu tehtud/

Ja lõpuks, "valige seksikat aluspesu, et võrdsustada kõrget enesekindlust." Selleks on vaja kõigepealt välja arvutada oma enesekindluse tase, sest kuidas muidu saab seda seksika aluspesu valimisega võrdsustama hakata. Mida kõrgem enesekindluse tase, seda seksikam peab aluspesu ka olema. Ja muudkui valige, mitte ärge tõmmake niisama selga.

Seega, kokkuvõtteks seksika naisterahva kirjeldus:
Kuivast raseerimisest paistes kaenlaaluste ja veretäpiliste säärtega (arvestades nõrganärviliste protsenti auditooriumis, ei hakka ma kirjeldama kuivalt raseeritud bikiinipiirkonna seisundit), lakitud sõrme- ja varbaküüntega, pestud keha ja juustega, toitvalt kehakreemitatud naisolend, kellel on püsiva kirjutusvahendiga trükitähtedes otsaette (käe- või kanni pääle) maalitud "mul on meeles, et mul on värske hingeõhk!") Tema parfüümipudelist jätkub mõõduka rüüpamise ja mitte liialdamise korral päris pikaks ajaks. Kui ta on endale natuke meiki peale pannud, tegeleb ta kogu ülejäänud elu seksika aluspesu valimisega, et võrdsustada selle abil oma kõrget enesekindlust.

Vaadake nüüd peeglisse, naised. Näete selline välja? On seksikam olek kohe, ah? Väga hea, püüdke sellega siis harjuda, seniks teeme ka meestele puust ja punaseks, kuidas seksikaks saada.

Mehed:
Peske oma keha ja juukseid
Olge kindlad oma värskes hingeõhus
Ajage oma habet sujuvalt
Nõuanne vapramatele: katsuge raseerida oma intiimsemaid kohti, ärge üllatuge kui teie meheau suuremana näib
Miks mitte kasutada enda peal kehakreemi
Lisage meeldivat aroomi, aga mitte liiga palju
Kasutage värsket ja külgetõmbavat aluspesu (kui te pole endas 100% kindlad siis vältige eksootilisemaid.


Kuna mehed on ilmselgelt õrnem sugu, siis on neil seksikuse nimel lubatud kõigepealt pesta ja siis ülejäänud harjutuste kallale asuda.

Värske hingeõhk on meestel kaasasündinud pisidetail, nii et nende asi on ainult selles kindel olla, meeles pidamisega ei ole vaja vaeva näha nii nagu naistel.

Habet kästakse aga neilgi ajada SUJUVALT, elegantselt, mitte rabeledes. Rohkem graatsiat protsessi, mehed! Muidu seksikaks ei saa.

Kõik, kes on hingelt Tarzanid, Schwarzeneggerid või Rambod, no üldse sihukesed vaprama vere esindajad - pange ennast valmis. Maailma päästmine ihuüksi, ainsaks relvaks kaks kingapaela ja pastapliiats, ei ole sellega võrreldes mitte midagi, mis nüüd järgneb. Üks-kaks-lähteasend ja intiimsemaid kohti raseerima! Mis hädakisa - TEIL oli lubatud ennast enne pesta, TEIE ei raseeri kuivalt! Ainult tehke kindlaks, kuskohas need intiimsemad kohad teie organismuse piires paiknevad ja hakake raseerima. Meheau paistab suurem ja puha, nii et on, mille nimel kannatada.

No ja nüüd tuleb keerulisem koht. Et miks siis ikkagi mitte kasutada kehakreemi? Selle kohta ootan aruannet homme õhtuks, oma lauale. Kolmes eksemplaris, palun.

Seksika mehe lisandiks on alati natukene aroomi. Millist, ei ole täpsustatud. KUHU seda peab lisama, on samuti teie vaba valik, kallis meespere. Peaasi, et natukene.

Seksika mehe aluspesu, erinevalt naiste omast, mis peab olema lihtsalt "ilus" - on VÄRSKE ja KÜLGETÕMBAV. Nii et hapuks läinud, hallitav, hästi laagerdunud ja kuivanud aluspesu palun otsekohe minema visata ja osta värskem asemele. Külgetõmbe määramiseks lugege etiketilt aluspesu magnetisisaldust. Ja kui te ei ole endas 100% kindel, siis vältige eksootilisemat aluspesu - kiividega, viinamarjadega, banaanidega, bataatidega, broccoliga - ei maksa, kui enesekindlus on kõigest 99%. Kiivid püksist välja!

Ja ongi mees seksikaks saanud. Ta on pestud - kammimata, aga no mis siis - ja kindel oma värskes hingeõhus. Ta on mängleva graatsiaga sooritanud habemeajamise rituaali ning raseerinud ennast erilise vapruse din-din-dimunstreerimiseks ka varvaste vahelt ja kõrva tagant (intiimsetest piirkondadest, noh). Seetõttu paistab tema meheau kõvasti pirakam ka. Suurema osa oma päevast veedab seksikas mees arutledes, miks siis ikkagi mitte kehakreemi kasutada - kuigi mõned väidavad, et võiks ju kah... Selles on seksika mehe elu küsimus. Seksikas mees lisab endale aeg-ajalt meelidvat aroomi - saialõhna, praelihalõhna, suitsukalahõngu - mina kui naisterahvas paraku rohkem meestele meeldivaid aroome ei suuda meenutada. Seksika mehe aluspesu on nii värske, et kohe äsja põõsast nopitud. Külgetõmbe suurendamiseks pistab ta igaks juhuks püksi magneti (või kaks) ja 99% enesekindluse korral viskab kiivid-viinamarjad igaks juhuks püksist välja.

Nii, kas meie auditooriumist mõni mees tundis selles kirjelduses ära iseenda? Teie? Väga tore, olete meie ainekursuse edukalt läbinud.

Nüüd kõik seksikad rivisse, kasutusjuhend sisaldab ka boonust:

Kasutage väikseid pettemanöövreid:
Hoidke seksikat negližee’d kuni linade vahele hüppamiseni; või kui te olete suure kõhuga mees – milleks võtta särk kohe seljast?
Nii et kõigepealt muretsege endale seksikas negližee. Te ei tea, misasi see on? Nõukogude ajast kombineesid mäletate? Seesama ongi! Seda hoidke käes, võite sellega efektselt vehelda või kaari ja poognaid tõmmata ja kui asjaks läheb, võtke hoogu, visake kombinee (sry, negližee) vuhh minema ja sooritage gasellihüpe otse linade vahele. Harjutamine, kusjuures, teeb meistriks. Ja suure kõhuga mehe võiksid mõtiskleda selle üle, milleks särk kohe seljast ära võtta. Või milleks üldse särk seljast võtta.

Selle asemel, et tuled põlema panna, miks mitte süüdata küünlad, mis tekitavad intiimse õhkkonna (teie keha muutub küünlavalgel kenamaks.)
Nii et, seltsimehed fännid, tagasi kiviaega - seksikuse nimel. Elekter on out, küünlad on in, keha on kena ja seks möllab nii mis mürin.

Lisage ruumi erootilist lõhna muskuse, jasmiini, kaneeli või salvei lõhnaga
Nii et kui te olete siiamaani jasmiini tee kujul joonud, kaneeli saiataignasse seganud, salveiga pastaroogi maitsestanud - jätke see kohe sinnapaika. Selle kraami koht on magamistoas, soovitav otse voodis.

Erootilistest asjadest on siid ikka alati esimesel kohal nii, et seda ei saa kunagi liiga palju olla (nõu: rohkem ja rohkem inimesi otsustavad siidist pesu kasuks, tagades pehme ja romantilise paindlikuse
Nii et kui soovite olla romantiline ja paindlik, ostke siidist pesu ja ärge muretsege - seda ei saa kunagi liiga palju. No mis siis, et ise enam korterisse ei mahu, sest kõik vaba ruum on siidipesu täis - liiga palju ei ole seda mitte mingil juhul. Ja seks möllab jälle.

Lisage ilusat muusikat taustaks (nõu: kui teil ei tule midagi pähe siis kasutage juba testitud klassikut Maurice Ravel – Bolero)
Ühesõnaga, kui te näete kuskil kontserdiplakatil kirja, et kuskil tuleb esitamisele Raveli "Bolero", siis teadke, et tegemist on erootilise üritusega.

Tehke kindlaks, et ebameeldiv müra voodis ei rikuks romantilist kogemust (nõu: testige alust ja madratsit)
Nii et need, kes puistasid salveid ja kaneeli linade vahele erootilise lõhna saamiseks, kontrollige nüüd, et see väga valjusti ei krõbiseks-krabiseks. Muidu saab romantiline kogemus häiritud ja kus selle jama ots siis. Voodialused ja madrats vajavad samuti testimist. Palun eemaldage voodi alt seal kolisevad luukered ja madratsi seest sinna peidetud perekonnajuveelid, mis muidu liiga kõvasti kolisema võivad hakata.

Ja et loeng millegi eriti harivaga lõpetada, teeme juttu ka kehakeelest.

Olge teadlik oma kehakeelest:
Istudes või seistes, tõmmake kõht sisse, ajage sirgu õlad ja suruge rind ette. Seda moodi näete kõhnem välja

Sajakilosed, noh! Harjutust alga! Istu-kõht sisse- õlad sirgu-rind ette! Ja teist on imeväel saanud 50-kilone pisiasi. Naljakas, et te siiamaani üritasite kaalujälgimise, dieetide, trenni ja imemasinate abil kõhnemaks saada. Nagu metsas elaksite, tõesti.

Õrnad puudutused kõige tundlikemas paikades (ranne, põlved, kael...) teevad imesid
Üheõsnaga, iga kord kui mõtlete "I need a miracle!" - kui pangaarve on tühi, viimane buss sõitis nina eest ära, töö tähtaeg paistab ja aega napib - puudutage ennast kõige tundlikumatest paikadest ja saate oma ime! Lihtne nigu ükskordüks!

Suudlus on ikka veel üle kõige – pole kunagi liiga palju suudlusi (kasuta oma kujutlusvõimet ja alustage avastamist)
Selle soovitusega on tahetud koputada meiesuguste tuimade põhjamaalaste südametunnistusele. Vähe suudlete, pingviinid! Rohkem on vaja! Võtke oma kujutlusvõime, pühkige tolmust puhtaks ja hakake avastama! Bussis, trammis, tänaval, poes, kempsujärjekorras, turul, teatris, kinos. Omadega, võõrastega, võhivõõrastega. Valges, pimedas. Söögi alla ja söögi peale. Täis suuga. Avastamist jätkub aastateks, ma ütlen.

Tugevdage oma enesekindlust kui tegemist on armastusega.
Aga kui ei ole - ?

Tänase loengu lõpetuseks tuleb tõdeda, et seksikus on tänapäeval odav. Selle saab koos kasutusjuhendiga sooduspakkumise korras täiesti tasuta kätte. Soovitan siinkohal võtta need imevalemid, printida välja ja kinnitada magamistoa seinale.


Ülaltoodud imevalemid pärinevad muutmata kujul sellelt koduleheküljelt

/Hmm, näib et meie tõlkegeeniuste populatsioonile on täiendust tekkinud/

3 Comments:

Post a Comment

<< Home