Igapäevane naeruteraapia

Thursday, October 26, 2006

Udupeened uudised kosmeetikateaduse vallast

Käin aeg-ajalt nautimas Leheneegri harivaid (harjama, harjan, harjad, harjab…) kirjutisi. Käisin jälle. Sain harjatud nii nagu ei iial varem.

Alustuseks tuleb natukene endast rääkida. Nimelt, kui pornograafiliselt aus olla, on minu puhul tegemist naisterahvaga. Naisolenditele on omased kaks asja - uudishimu ja kosmeetikateadus. Esimene ajendab tegelema teisega ja viima enda pääl läbi kõikvõimalikke eksperimente.Minu uudishimu kosmeetikateaduses on tänu geograafilisele asendile täies ulatuses rahuldatud. Nimelt elutsen Tallinnas, igasuguste kosmeetikumidega kauplejate vahetus läheduses - no ja tööpaigaks sadam, kustkaudu kulgevad laevukesed, mille päält annab igasugu mökse ja möginaid, vedelikke ja pulbreid, purke ja pudeleid (mitte alko, mida krt te siin mõtlete!) orgunnida.

Ma tean, mis vahe on peite- ja jumestuskreemil. Ma tean, milline on pulberlauvärv ja milline kompaktlauvärv. Ma tean, mis vahe on ripsmetušil ja ripsmepalsamil. Ma tean, mis on parfüüm, tualettvesi ja deodorant. Ma tean, et on olemas huulepalsam, huulepulk, huuleläige ja huulevärvilakk. Ma tean, et igasuguste erinevate värviliste värkide päälekandmiseks on vaja erinevaid pintsleid, tupse, tuuste, pulki, spaatleid, kühvleid, labidaid... ja et reha ei ole vaja. Ma tean, kuhu määritakse tselluliidikreem ja kuhu juukseõli. Ma tean, millega ja kui valusalt sooritatakse raseerimise, epileerimise, masseerimise ja punnivinnipigistamise protseduure...

Aga Leheneeger on oma blogis serveerinud kosmeetikauudiste teema, mis tõestab, et ma olen loll kut lauajalg ja võin ronida samale pulgale nendega, kes karvaeemalduskreemiga kingi viksivad.

Kõige eeltoodu juures olgu lisatud, et ma ei ole teps mitte kade naisterahvas, vaid lahke ja abivalmis. Ma võin oma vastomandatud haridust teiega jagada. Nii et võtke istet ja alustame loenguga. Konspekteerimine on vabatahtlik.

Kosmeetikateaduste viimane sõna – MIRRA!

Slogan: ME EI TAGASTA NOORUSE, ME AITAME SELLEGA MITTE LAHKUDA!

Jeerumikene. Et kui te peaksite juhtumisi saja-aastaselt kobe välja nägema ja kabedalt kõndima, siis et mitte sihukese häbiga hauda ronida, külastage enne Mirrat ja te ei lahku siit noorusega! Sest seda teile ei tagastata, teate! Võite kobida kirstu, nähes välja igati eale vastav.

Misse Mirra siis endast kujutab?

Mirra – see on naturaalne Venemaal toodud profülaktiline kosmeetika, mille alusel on taimede ekstraktid, eeterõled, mereained ja teised bioloogiliselt aktiivsed komponendid.
Mirra – see on esimene kosmeetika, mis on ilma loomuliku päritoluga lisanditeta. Nende asemel on taimede aktiivsed komponendid.

Mirra – see on fütosüsteem, mille sees on rohkem kui 20 taimede eeterõlet, kümmend taimede ekstrakte.
Mirra – see on inimkonna sajandite jooksul saadud teadmiste ja kaasaegsete Venemaa teadlaste avastuste ühendamine.
Mirra – see on laboratoorium, milles esimest korda oli homoheniseeritud must ja punane kalamari. Kosmeetika, mis sisaldab homoheniseeritud marju kujutab ennast ! kontsentraat. Sellel kosmeetikal on hämmastav noorendav effekt ilma et sellega harjuda.

Mirra – see on unikaalne kosmeetika tootmistehnoloogia.

Saite aru? Issand, lambakari, ma ei tea, mis teiega teha - veel detailsemalt seletada? No palun väga:

Kreemide, palsamite, maskide, geelide, šampoonide tootmisel esialgu luuakse baasi. Spetsiaalses segamiskaameras toimub mikroplahvatus, mis hajub ja segab vett ja õlet. Nii saadakse kreemilist emulsiooni, mis on 500 korda väiksem kui naharaak. Järgmises etapis põhiemulsiooni külmaemulgeerimismeetodiga lisatakse taimede ekstraktid, mahlad, eeterõled ja teised naturaalsed komponendid (s t ilma termilise töötluseta), võimaldab maksimaalselt säilitada kõik nende kasulikud omadused.

Ühesõnaga, tegemist on kõrgema tuumateadusega. Salapärased segamiskaamerad on pandud mikroplahvatuste eest vastutama, aga nad hajuvad ära. Ja nagu aru saite, esialgu baasi alles luuakse. Mis siis veel saab, kui päriselt asjaks läheb?!

Iga naine teab, et ilu nõuab ohvreid. Tuleb kannatada natuke valu, kui kõrva- või nabarõnga jaoks auguke tehakse; pigistada silmad kinni ja võtta käeulatusse jääkott, kui säärtesilumise protseduuriks läheb jne. Aga nüüd tuleb juttu Mirra ilutöökojas pakutavatest protseduuridest, mistõttu olen siinkohal kohustatud hoiatama ruumis viibivaid mehi ja nõrganärvilisi. Võtke ennast kokku! Nüüd läheb karmiks! Kuivharjamine, kuivalt raseerimine ja epileerimine on selle kõrval, mida Mirra pakub, ma ütleks lausa konna nohu! Süütu ja valutu meelelahutus!

Näopesu on eelpoolnimetatute kõrval lihtne ja valutu, tundub. Tuhkagi! Tuleb välja, et nägu kasida me ei oska – vähemalt oleme oma metoodikaga kenasti kiviajas.
Mirra esitleb!
Sügav näo naha puhastus see on effektiivne hooldus naha eest.
Ühe protseduuri maksumus on 275 krooni.

Tähendab, nägu tuleb puhastada SÜGADES! Maksate 275.- krooni ja teie näonahka sügatakse selle eest efektiivselt kahe f-iga. Kodus seda teha ei saa, kui lootsite odavamalt läbi ajada.

Eelnevast võib loogiliselt järeldada, et Mirra on oma innovaatilise tehnoloogia ka massidele kättesaadavaks teinud, avades ilutöökoja. Pääle näonaha sügamise tehakse sääl ka uudset ja ainulaadset GLÜKOPIILINGU protseduuri.

Misse se, glüko….?

Kohe seletan:

Piiling – on üks populaarsematest kliinikute ja ilusalongide protseduuridest, mille nimetus tuleb inglisekeelsest sõnast peel – puhastamine, koorimine, koore äravõtmine. On olemas mitu liiki piilingut – mehhaaniline, ultrahelipiiling, laaserpiiling, keemiline piiling. Viimasest me jutustamegi põhjalikumalt.Keemiline piiling - see on naha epiteelide eemaldamine hapete lahjade lahuste abil. Haped ühtlaselt koorivad kärbunud rakke. See noorendab nahka ja stimmuleerib kollageeni ja elastiini sünteesi. Aitab uude rakkude tekkimisprotsessis.

Pealiskaudne glükoolpiiling – on üks levinumaid keemilisi piilinguid. See on valutu protseduur, mis praktiliselt ei nõua reabilitatsiooni peale piilingut. Võib tekkida kerge põletamine, aga seda saab vältida kasutades külma õhku. Peale hape eemaldamist põletamistunne võib olla veel 6-12 tundi. Pealiskaudset keemilist piilingut tehakse osade kaupa (7-10). Osade arv sõltub naha tüübist ja probleemidest. Peale selle, patsient teeb lisaprotseduure iseseisvalt kodustes tingimustes. Peale pealiskaudset piilingut on pajudel patsientidel nahk mõõdukalt punaneb. Punasus jääb 2-4 tunniks. Kõige tundlikumad osad on põõsked ja laud. Ületundlikul nahal võivad tekkida koored, mis kaovad ära 2 – 3 ööpäeva pärast.

No issand, tule appi ja taksoga! Pühamüristus! Põletatakse nii et koored jäävad kolmeks päevaks näkku! Punaseks läheb see nägu ka veel! Aga reabilitatsiooni ei ole vaja, nii et kõige nende punaste koortega rahva sekka ja tööle, kliente teenindama. Elu ei peagi kerge olema, kallikesed.Ja katsuge te sellest protseduurist kõrvale hiilida!!! See sobib igas vanuses naistele!!!Jajaa, siin on kõik kirjas:


Piiling võib teha isegi nooruseas. Igas vanuserühmas ta on võimeline lahendada teatud probleeme. Vanuses kuni 20 aastani muutub naha struktuur . Selle tulemusena võivad tekkida tõsised probleemid nahaga. Nende probleemide korrektsioon koosneb ka piilingust. Naha struktuuri parandamiseks kasutatakse piilingut.
Vanuses 20 – 30 on aktuaalne probleemse naha ravimine – rasvase, ülekuivatatud, rasupunnidega. Peale selle, selles vanuses arenevad esimesed fotovananemise tunnused. Nahk muutub kuivemaks, järk-järgult langeb selle toonus, tekivad kortsud ja pigmentplekid. Siin kasutatakse puuviljahapude piilingut.

Vanuses 30-40 algab staabilne „hanekäppade tekkimine“ silmade nurkades ja horisontaalsete kortsude tekkimine laubal. Tekivad horisontaalsed kortsud kaelal. Glükoolpiilingu tegemine teeb teie nahka tervemaks.
Vanuses 40-50 tekib palju vanuselisi probleemi: laiendatud poorid, naha veepuudus, rasva tallendumine, näo lihaste lõdvus jne. Neid probleeme aitab lahendada puuviljahapete piiling.


Protseduur koosneb kolmest etapist: naha puhastus ja rasvast vabastamine, hape panemine nahale, hape neutralisatsioon. Piiling alati algab naha puhastamisega. Pärast pannakse hapet. Peale hape määrimist kosmetoloog on kogu aeg teie kõrval ja vaatleb protsessi.

Nii et siis olge hoiatatud! Hoolitsege selle eest, et teie silmade ümber hanekäppi ei tekiks, muidu tuleb kosmeetik, lajatab teile hapet näkku ja jälgib kõrvalt protsessi – õel irve näol nagunii. Eriline pervert, peaks mainima.

Aga:
Piilingut võib teha mitte ainult näole vaid ka kättele, kaelale, dekolteele, seljale ja teistele kehaosadele. Isegi tselluliiti võib ravida piilingu abil.
Hape mõju aeg võib olla erinev. See sõltub naha tundlikusest ja lahendatavatest probleemidest. Kui tekivad punastuse tunnused , siis pestakse puhtaks. Peale selle kasutatakse pelispiilingulist kreemi-maskat, mis niisutab nahka.

Nii et kui teis on raasuke elutervet kättemaksuhimu – siin on priima karistuse idee! Võtate oma vaenlase, kingite talle tselluvillahoolduse Mirra ilutöökojas ja tulete ise ka kaasa. Saate koos kosmeetikuga kõrvalt jälgida, kuda vaenlase hing sipleb ja rabeleb, endal kann happega koos. Ja itsitage tasakesi – las kannatab, kui ei tea, et punastamisest piisab selleks, et seesama õela irvega tädi tuleks ja happe maha peseks.

Igas iluvabrikus on olemas ka massaažiliin. Sest:

Arvatakse, et naha elastsus hakkab kaduma 25-30 eluaastatel. Massaaz – see on üks raskematest protseduuridest kosmeetilises hoolduses ja samal ajal ka üks parimatest hooldusprotseduuridest. Massaazil on suur roll komplekses hoolduses naha eest. Ta mõjutab hästi kortsudele. Massaazi ajal nahk muutub soojemaks, punaseb. Nahk muutub värskemaks.
Klassikaline massaaz – erinevate katsumiste ja silitamistega. Selles tavaliselt kasutatakse kreemi ja massaaziõlet. Selline massaaz on väga kasulik.
Gym massaaz – operatsioonivaba näoovaali modeleerimine. Gym massaaz – tehnikate rohkus, mis on võimelised lahendada enamus meie probleemidest. See massaaz muudab nahka elastseks. Seanss algab naha puhastamisega. Massaazi võib teha koos õlega ja kreemiga. Õli sobib rohkem kuivale nahale. Teistele nahatüüpidele sobib kreem, aga mitte üks ja sama.
Massaazi peab tegema 2-3 korda nädalas, kokku 10 seanssi. Graafik võib muuta vastavalt spetsialisti soovitustele ja kliendi soovidele.
Pöörake tähelepanu sellele:
· Massazi ei tohi teha kui on allergia
· Kui on viirushaigused (näiteks herpes)
· Kui nahal on mädapaised
· Kui nahk ei salli kosmeetilist massaazi

Lühidalt maakeelde tõlgituna siis nii, et kui ikke teie nahk massaaži ei salli, kohe silmaotsaski ei seedi ja ei või isegi eemalt näha, siis teate, mis on teie raha- ja suhteprobleemide põhjus. Sest tema absoluutne sallimatus masšaaži suhtes takistab kõiki probleeme lahendava Gym-massaaži tegemist!!! Marss nahka ja massaaži lepitama!!! (või muidu...).

Ilutöökoja teema võib siinkohal lõpetatuks lugeda, sest kuskilt keskmisest reast kostab irinat, et see on kulukas. On, tõesti on. Aga saab ka odavamalt, nimelt võite te Mirra imelist toodangut koju kaasa osta ja neid siis ise kasutada. Imelised ei ole need tooted mitte ilmaasjata, kohe tulevad näited:

Dušivahend “Zeljonõi Šum” – pudelike 150 ml ja 113 eeku. Hästi tasakaalustatud bioaktiivsete komponentide ja soolade kompleks mõjub soodsalt ärritustele ja allergiale kalduvale nahale, muudab naha sametpehmeks. Efektiivselt puhastab ihunahka, kõrvaldab eba-meeldiva tunde inimestel, kellel on tundlik või probleemne nahk, on pika niisutava toimega, tõstab lihaste toonust, lisab reipust ja komforti. Nimetus teatavasti tähendab maakeeli “roheline lärm.” Seega passige pääle, mis kell on, kui tahate end sellega kasima hakata – kui see värk duši all lärmama hakkab, siis arvestage sellega, et 23:00-7:00 on öörahu!

Dentofam – uue põlvkonna hambapasta! Kasutusjuhend: puhastada hambaid 2 korda päevas ilma suu loputamiseta. Võib kasutada 5-minutiliste aplikatsioonidena igemetele. (Me kõik teame, kuidas hambaid pestakse, eksole – aga vat ei tea midagi, nagu selgub! Ei mingit suuloputamist, kallis uus põlvkond – nüüd tuleb päev otsa ringi marssida, suu pastavahtu täis!)

Mirradent - Profülaaktiline hambapasta. Spetsiaalsed valged fosfaadid osade optimaalse suurusega garanteerivad hammaste täieliku puhastust, emaali säilitamist ja taastamist, hambakivi tekkimise profülaaktikat, takkistab kaariese. See värk jätab hambaarstid laksti töötuks, ma ütlen! Koostis on ka kosmeetikateaduse viimane sõna: dikaltsiumifosfaat, vesi, glütseriin, karboksimetüültseluloos, rastoropsa, nõgese ja kibuvitsa ekstrakdid, naatriumi laurilsulfaat, kaaliumi pirofosfaat, mürra, pipparmündi ja eukaliptuse eeterlikud õlid, maltol, steviosiid, nüpagiin, nüpasool. APPI! Rasta rops ehk rasta okse on koostises? Kas selle toote peab ilmtingimata suhu panema – äkki saaks kuidagi välispidiselt kasutada - ? Pliis - ?
´

Juustehoolduse hitt – vee-fiksator! Selgitust ega koostist tal ei ole, vähemalt Mirra kodulehekülje andmetel. Seega pakun välja omapoolse selgituse. Vihmase ilmaga õue minnes tuleb seda värki sündsast kaugusest elegantse kaarega juustesse (mitte pähe, Pantalone, JUUSTESSSE!) sussutada ja sünnib ime! Vihmavesi tardub enne teie kiharatesse kukkumist! Kõnnite läbi saju, ümisedes rõemsasti "I'm singing in the rain" ja naudite kuivade kiharate lehvimist.. P.S! Mõjub ka lumesajus.

Kui olete ennast kenasti puhtaks kasinud, siis on aeg kasutada näomaalingute vahendeid, mida mõni peenem inimene ka dekoratiivkosmeetikaks nimetada tavatseb. Mõned näited toodetest, mida pakub Mirra:

Kompakt puuderkreem - Mirra puuderkreem eemaldab silmapilkselt neie naha pealt rasvast läiget.

Lauvärv monokroomne - Siidtekstuuriga lauvärvid peegeldavad valgusemängu. Värvide ilmekust loob lauvärvide kerge kiht. Sobivad isegi tundlikule nahale ning säilivad kogu päev.

Ripsmetušš 3-in-1 must - Ühe puudutusega- kolmekordne effekt. Siidi valk tugevdab „keeramise” effekti ning hoiab ära ripsmete kokkukuivamise. Hitosan ning merevetikad tugevdavad ripsmeid, suurendavad neid ning teevad hästi kohevateks. Lõputulemus- tihedad, pikkad ripsmed ning ilmekas pilk.

Silmapliiats - Toonitage oma silmade ilmekust-venitage laugude piirjooned silmapliiatsi abil.

Huultepliiats - Tehke oma huultekontuurid ideaalseteks-enne huultepulgaga määrimist kasutage pehmet huultepliiatsit. Joonte täpsus ning puhtus, toonide intensiivsus. Suurepärane on ka huultepliiatsi varjustamine. Teie make-up on võrdlematult hea kogu päeva jooksul.

Huulepulk läikega - Tagasitõrjumatud huuled ühe puudutusega. Ekstra hell kreemiline tekstuur ning küllastatud värvused.Huulepulka on kerge peale kanda, tänu abrikoosikivide õlile soodustab optimaalset niisutamist. Säilib kogu päeva jooksul. Ideaalne huultehooldus.

Huuleläige pärlmutter - Tänu kergele tekstuurile, on Mirra vedelat huulteläiget eriti mõnus huultele kanda. Tema säravad osakesed annavad pärlilist virvendust. Ei kuivata nahka ning säilib kogu päeva jooksul.Teie naeratus on tagasitõrjumatu!

Kas pole tänuväärne kosmeetikateaduse labor – kõik see kaunis kraam kenasti ühest kohast kätte saada, mõne vilunud liigutusega näkku paigaldada ja kõik vastutulijad on sunnitud konstateerima fakti, et te olete täies ulatuses pealaest jalatallani tagasitõrjumatu! Krohv näkku ja töövestlusele! Palgatõusu küsima! Kohtusse advokaadiks! Teid ei tõrju miski tagasi – maailm hoidku hääga alt!

Kindlasti olete te saanud oma kirjakasti selliseid pakkumisi, mis lubavad suurendada, pikendada, laiendada, kergitada jne? Olete mõelnud, et telliks... aga väljamaa firmad, ei tea, kas kohale ka tuuakse... raha ei saa ju niiviisi mõtlematult mööda ilma laiali plähmida... Jummel küll, vaadake oma nina alla!!! Mirra pood on siinsamas Maarjamaal! Ja müüb kah suurendamise värke! Seksuaalkomfordi vahendid, tadaa! (padjad, tekid ja hahasulemadrats my ass, ma räägin kreemidest!)

Mirra-LÕVI Seks-palsam meestele.
Stimuleeriv palsam, mis parandab potentsust igas vanuses. Aktiviseerib arteriaalse vere juurdevoolu kavernoosse koha juurde. Tõstab mehe genitaalide tundlikkust, tugevdab suguiha ja erektsiooni intensiivsust. Pehmendab mehe suguelundite nahka ja suurendab selle tundlikkust. Suurendab sugutungi ja tugevdab erektsiooni. Kreemil on antiseptiline ja bakteritsiidne toime.

Mirra-Lõvi Seks-palsam naistele.
Palsam, mis tugevdab naise erootilist vastuvõtlikkust ja lisab seks-komforti. Kreemil on antiseptiline ja bakterivastane toime. Kreemil on õrn konsistents ja meeldiv lõhn.
Toime:laiendab erootilise taju diapasooni, soodustab seks-heaolutunnet, parandab naharetseptorite taktiilseid omadusi, suurendab suguelundite naha tundlikkust. Kreemil on antiseptilised ja antibakteriaalsed omadused.

Naistele on olemas veel eripakkumine koodnimetusega “Pohiline instinkt” - Nase hügieeni pesemisvaht + Kreem “MIRRA- LÕVI (naistele)” 105 + 113 = 218 eek

Vot saite nüüd, välismaa aferistid, meie käest ei laeku teile sentigi, sest meil on Mirra, mis on toode kaks ühes! Tapab bakterid ja tõstab sugulist võimekust. Aga kuna tehnoloogia arendus on alles algusjärgus, st alles luuakse baasi, siis võib ka juhtuda nii, et läheb nati vastupidi… tõstab bakterite suguiha ja sigimisvõimet ja tapab inimese? Eem… Kes minuga seda imetoodet testima tahaks tulla? Miks ma ei näe kätemetsa kerkimas?

Misasja te haigutate siin esimeses pingis? Kesse norskab tagareas? Ja kuhu teil, kodanik, kiire hakkas? Meil on siin tähtis loeng uuendustest kosmeetikavaldkonnas, selgitava iseloomuga. Ah et blogi ei salvesta ära? No hea küll. Tänaseks aitab siis. Minge koju, homme on kontrolltöö, palun õppida ära uued sõnad ja leida neile selgitused:

Segamiskaamera
Eeterõled
Naharaak
Punasema
(punasen, punased, punaseb jne)
Virtsikud
Hanekäpad
Puuviljahapud


Lisaküsimusi on? On, jah? Mina neile ei vasta, edastage oma küsimused Mirra virtuaalsele kosmetoloogile – teil on vaja ainult liikuda koduleheküljel vastavasse kohta ja teha nii, nagu juhend käsib:

Virtuaalse kosmetoloogi abil Te saate selgeks teha, missugune kosmeetika toodang Teile kõige rohkem sobib. Sisestage oma vanus, nahatüüp ja aastaaeg.

Tänan tähelepanu eest!
Kaldkirjas tekst muutmata kujul koduleheküljelt http://mirra.ee/ Iroonia on tahtlik ja tagasivõtmisele ei kuulu. Pretensioone, nagu alati, ei rahuldata. Raiuge või tükkideks.

1 Comments:

  • Kirjutad hästi! Buduaar.ee maksab artikli eest 200 krooni, saaksid rohkem lugejaid!

    By Blogger Tiiu, at 4:16 PM  

Post a Comment

<< Home